Αυγολέμονο

    Υλικά

    Αυγά

    Λεμόνι

    Ζωμός

    Εκτέλεση

    Σε μια μπασίνα ( μπασίνα είναι ένα σκεύος μεταλλικό με οβάλ πάτο)  Χωρίζουμε τα ασπράδια, τους κρόκους τους κρατάμε σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα, στη συνέχεια ρίχνουμε τους κρόκους  και το λεμόνι  προσθέτουμε το ζωμό που θέλουμε να κάνουμε αυγολέμονο λίγο λίγο.Ο ζωμός πρέπει να είναι καυτός. 

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.